Tijdens een Engelen healing consult gebruik ik technieken uit de IET.


Integrated Energy Therapy© (IET) is ontwikkeld door Stevan J. Thayer van het Center of Being in de USA. Het is net als vele andere oosterse technieken een manier om met energie te werken, waarbij de energie door je meridianen vloeit. Tijdens ons leven ontstaan blokkades (energiestilstand in het lichaam). Mogelijke oorzaken van energieblokkades zijn: trauma's, ziektes, emotionele problemen, stress, beperkende gedachten, karma, enz. Deze blokkades kunnen op hun beurt ziektes, pijn, mentale klachten enz. veroorzaken.


Het doel van IET is een eenvoudige, zachte doch krachtige manier ter beschikking te stellen om onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades, die ermee verbonden zijn, op te ruimen. Specifieke handposities worden (door de kleding heen) ingezet om de cellulair geheugenpunten te voorzien van geïntegreerde energie.

Binnen IET wordt gewerkt met de Engelen van de Violette Straal (waaronder Engel Ariël). De Violette Straal is zeer genezend en transformerend en het zijn de engelen van deze straal die zich tot ons richten voor een bijzonder krachtige samenwerking in de overgang naar het Nieuwe Tijdperk.

Wat gebeurt er tijdens en na de behandeling

Voor de sessie stellen we het doel vast in een kort gesprek. Dit is belangrijk, omdat we de hulp van de Engelen inroepen. Engelen helpen je graag, het is echter heel belangrijk om duidelijk en in positieve woorden aan te geven wat je graag wilt bereiken. Het doel van de sessie is dus gericht op datgene wat je wèl wilt, en niet op wat je niet meer wilt.
Daarna worden, via de "hands-on methode" alle cellulaire geheugengebieden van het lichaam één voor één behandeld. De negatieve emoties, die soms al jarenlang vast zitten in het geheugen van je cellen en/of in je aura, worden losgemaakt en weggehaald en daarna vervangen door hun positieve tegenhanger.
Degene die behandeld wordt kan uiteenlopende reacties hebben, zoals temperatuurveranderingen ervaren, emoties voelen, ontspanning of een lichte tinteling voelen, of ook niets voelen. Na het opruimen ontstaat meestal een gevoel van pure vreugde. Het is in werkelijkheid je natuurlijke staat van zijn. In deze staat is het energetische lichaam wonderlijk open en stroomt de energie er vrijelijk doorheen.

Healing door alle lagen van de aura

Tijdens een IET sessie worden blokkades in alle vier lagen van je energievelden behandeld (fysieke, emotionele, mentale en zelfs karmische laag).
Het is een energie heling methode van de 5e dimensie. De kenmerken van de 5e dimensie zijn, dat het heel gemakkelijk en moeiteloos gaat, zonder bijwerkingen en dat het ook niet eerst slechter hoeft te worden voordat het beter gaat. Het verwerken van alles wat opgelost wordt door de IET gebeurt voornamelijk tijdens de slaap.

Wat verder heel mooi is bij de IET is dat, als je zover bent, er aan een speciale zieledoel behandeling gewerkt kan worden. Hierbij worden blokkades weggewerkt die zitten op het nemen van stappen richting je zieledoel.

IET is ook een fijne methode om in te zetten bij kinderen die even niet lekker in hun vel zitten. Bij baby's en jonge kinderen wordt de behandeling vaak via de moeder gegeven.

Een Engelen healing kost €50 en duurt 45 à 60 minuten.
Een Engelen healing gefocust op je zielendoel kost €60 en duurt 60 à 75 minuten.

Als het je aanspreekt kan je bij mij een afspraak maken onder - contact -.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn