Tijdens de workshop "Healing Angels of the Energy Field" kun je 9 fantastische engelen ontmoeten en leren om met hun samen te werken. Hun namen zijn: Ariël, Rafaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, Sarah, en Michaël.

Iedereen, van engelen beginner tot gevorderde kan baat hebben bij deze ontmoeting. Het is ideaal voor diegenen die geen IET®-training hebben gehad maar toch graag engelen willen ontmoeten en hun energie willen ervaren. Ook is deze workshop geschikt voor IET®-studenten die bij hun IET®-sessies gebruik willen maken van de speciale helende gaven van de specifieke Engelen.

Bij deze workshop leer je door middel van meditatie en visualisatie contact te leggen met deze engelen en met ze te werken. Je leert een engelen-hartlink te maken tussen jou en de engelen in het algemeen of met een specifieke engel. Hierdoor open je als het ware een poort voor de engel om contact met je te leggen.

Je zult de speciale helende gaven die elke engel je brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je persoonlijke fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezende reis. Je kunt bij elk cellulair geheugengebied de engel een vraag stellen. Terwijl je de specifieke energie van deze engel ervaart kun je ook boodschappen voor jezelf ontvangen.

Het geleerde kun je in het dagelijks leven gebruiken wanneer je de behoefte hebt aan ondersteuning maar ook ter ondersteuning van anderen. Het is tevens een krachtige aanvulling op Integrated Energy Therapie, Reiki, massage en andere technieken.

De Healing Angels of the Energy Field workshop heeft t wee voordelen. Het is een ideale workshop om kennis te maken met engelen energie en hun liefdevolle boodschappen. Tegelijkertijd is het ook een ideale

workshop om je verder te verdiepen in welke engel waar precies bij helpt bij het behandelen van cellulair geheugen na het volgen van IET workshops.

De kosten bedragen € 135 per persoon, inclusief cursuswerkboek.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn