Het is ook een mogelijkheid om een healing op afstand te ondergaan. Dit werkt evengoed als een healing waarbij cliënt en therapeut zich in dezelfde ruimte bevinden. De mate van afstand werpt geen enkele belemmering op. Zoals het woord afstandshealing al zegt, gebeurt de healing op afstand en is er geen contact in fysieke vorm.

Hoe werkt het?

We maken een afspraak voor een healing op afstand. Als je een afspraak hebt gemaakt, vraag ik je om rond het afgesproken tijdstip ergens rustig te gaan zitten of liggen waar je niet gestoord zult worden. De healing duurt ongeveeer 30 minuten. Na afloop geef ik via de mail mijn bevindingen door. Als je niet in de gelegenheid bent om er rustig voor te gaan zitten is ook geen probleem. De helende energie doet sowieso zijn werk.

Ik stem me dan af op jouw energie en spreekt een krachtige, duidelijke intentie uit. En zoals bij alle energiewerk, is het altijd zo dat de energie de intentie volgt.

Omdat de intentie voor de behandeling zo belangrijk is, is het fijn als je van te voren even voelt bij jezelf en nadenkt wat je als intentie mee wilt geven aan de behandeling. Een intentie is zoiets als een wens, iets wat je graag zou willen, een vraag aan de engelen, een verlangen, een droom, een doel, een zielendoel. Let op: het is wel belangrijk om het positief te verwoorden.

De kosten voor een healing op afstand bedragen € 30 en dienen vooraf te worden voldaan.

Als het je aanspreekt kan je bij mij een afspraak maken onder - contact -.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn