Het is mijn missie om deze wereld een stuk beter te maken. Door mensen bewust te maken van het feit dat zij hun eigen werkelijkheid creëren hoop ik dat zij de verantwoordelijkheid nemen voor hun stuk van deze wereld en daarmee ook bijdragen tot een fijne en liefdevolle wereld. Graag wil ik mensen inspireren om het heft in eigen handen te nemen en zo mee te helpen aan een vredige wereld.


Het is mijn passie om mensen hierin te begeleiden en met mijn kennis en vermogens waar nodig de stukken te helen waar de mensen vastlopen. Ik zorg er graag voor dat mensen met meer (innerlijke) rust mijn praktijk verlaten.


Ik ben ervan overtuigd dat het van zeer groot belang is dat we met zijn allen samenwerken. Alleen d.m.v. samenwerking kunnen we een liefdevollere wereld creëren. Ik merk meer en meer hoezeer deze samenwerking nodig is, op alle gebieden in het leven en de maatschappij. Wij mensen zijn sociale wezens en daarbij maken meerdere handen het werk een stuk lichter. Laten we er zijn voor elkaar en elkaar inspireren om het licht dat in ieder van ons zit naar buiten te brengen!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn