Samen mediteren is echt super om te doen, je komt dan makkelijker in de flow en de stilte waarbij de groepsenergie ondersteunend is!

Algemene meditatie

In alle drukte van het dagelijkse leven, is het heerlijk om een moment te hebben om even alle zorgen en stress van je af te laten vallen. Een paar uur helemaal voor jezelf te hebben. In rust, tevredenheid en verbondenheid zitten. Met deze meditatie sessie heb je zo'n moment. Elke keer anders.

In een aantal avonden gaan we in een kleine groep oefenen met mediteren. We leren onder andere goed te aarden, wat een van de belangrijkste voorwaarden is voor het mediteren. We gaan aan de slag met het oordeelloos observeren, het voelen van ons eigen systeem, met visualisaties, enz…

Engelenmeditatie

Tijdens de engelen meditatie zijn we omgeven met de liefdevolle en warme energie van de engelen die bij ons aanwezig zijn en ons begeleiden. Er gaat dan speciale aandacht naar hen uit: er zijn honderden verschillende engelen en iedere engel heeft zijn eigen kwaliteit. Voor of tijdens de meditatie kunnen wij de engelen vragen om ons te begeleiden en te helpen. We vergeten nog te vaak om engelen te vragen.

Na de meditatie is er ruimte en tijd om de ervaringen met elkaar te delen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn