Een consult bestaat uit een mix van healing en coaching.

Ik start altijd met een (kort) begeleidend gesprek om aan te voelen wat er eventueel speelt. Daarna neem je plaats op de behandeltafel, waar je  in je confortabele kledij heerlijk mag gaan ontspannen en genieten. Aan het einde van een sessie is er vaak een gevoel van vrede, vernieuwd voelen en klaar zijn om aan het leven wijzigingen aan te brengen en weer gelukkig te zijn.

Ik werk graag intuïtief met kristallen tijdens een healing. De kristallen voegen hun eigen specifieke energie toe aan de energiestroom van je fysieke lichaam, maar ook in de energiestroom van je verfijnde energielichaam.

Healing is een liefdevolle, zachte manier om je lichaam en geest tot ontspanning te laten komen. De diepe rust die je tijdens een behandeling ervaart, stelt je in staat om weer met jezelf in contact én in je eigen kracht te komen. Healing betekent letterlijk ‘heel maken’. Tijdens en na een helende behandeling wordt je zelfherstellende vermogen geactiveerd. Een healing harmoniseert en herstelt dus je energiestroom. Het geeft ook ondersteuning bij het opruimen van emotionele, mentale en spirituele ballast.

Elke behandeling is uniek, zoals elk mens ook uniek is. Er zijn wel een aantal methodes en elementen die ik regelmatig gebruik. Meestal combineer ik deze methodes, precies op de manier waarop dit voor de cliënt goed is.

 

Jouw investering€50 voor één uur of €75 voor anderhalfuur

 

Healing op afstand is ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn