Deeksha, oftewel Oneness Blessing, stamt uit de het wereldwijde fenomeen Oneness genoemd. Oneness komt oorspronkelijk uit India. Het is de snelst groeiende stroming op het gebied van bewustwording. Het doel van Oneness is om zoveel mogelijk mensen naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Dit bewustzijn wordt ook wel eenheidsbewustzijn genoemd. In deze staat kun je ervaren dat alles met elkaar verbonden is.

Oneness Deeksha is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deze energie wordt doorgegeven door zachtjes de handen op het hoofd te leggen en duurt ruim een minuut. Met de overdracht van deze energie komt er een proces op gang, worden blokkades opgeruimd en groei je in bewustzijn. Deze groei werkt door op alle facetten van je leven. Het is goed om deze energie regelmatig te ontvangen om de groei te ondersteunen.

De deeksha energie is niet gebonden aan een religie, maar is de universele energie die voor iedereen beschikbaar is. Deze energie brengt je in contact met jouw kern, met dat wat voor jou het goddelijke is. Dat is voor iedereen heel persoonlijk. Dus of dat voor jou nu Jezus, Boeddha, Moeder natuur, het Licht, Je Hogere zelf, of de Kosmos is, het maakt niet uit. Deze energie brengt je naar eenheid met jezelf, met de ander en met al wat is.

Deze deeksha's werken direct op je hersenen. Hierdoor komt er een neurobiologisch transformatie proces op gang. Dat betekent dat oude belemmerende overtuigingen en pijnlijke ervaringen hun kracht verliezen en je meer innerlijke rust, liefde en vrede zult ervaren. Je gaat meer leven vanuit de eenheid die we in essentie zijn.

Wetenschappers hebben aangetoond dat de deeksha bevorderlijk werkt op de beide hersenhelften. Deze komen hierdoor in balans.

Hoe wordt een Deeksha gegeven?
Een Deeksha wordt gegeven door een Deekshagever die zijn of haar handen lichtjes op de kruin van je hoofd plaatst. De eenheidsenergie stroomt vanzelf naar waar het nodig is. De Deeksha kan versterkt worden met een intentie, verlangen of wens, die je in gedachten neemt. Hoe sterker de wens, hoe krachtiger de Deeksha.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn