Dit programma werd geschreven door Stevan Thayer van de Center of Being, grondlegger van IET.

Het is een uniek programma voor heling en transformatie van blokkades met als doel het creëren van vreugde en overvloed in je eigen leven en dat van anderen. Het proces is als een geheel opgebouwd en verloopt volgens de volgende energetische stappen:


Stap 1: Aanleren en ankeren van een persoonlijke verbinding met de Engelen en de verschillende IET- engelen leren kennen.

Stap 2: Activatie van het 12-strengen DNA waardoor je zieledoel en je gaven duidelijker worden.

Stap 3: Opruimen van oud karma ,zich steeds herhalende patronen en bijbehorende pijnen worden opgeklaard.

Stap 4: Vergevingsproces: boosheid en wrok transformeren naar vergeving. Een waar bevrijdingsproces voor het hart zodat er meer liefde kan stromen.

Stap 5: Bekrachtiging van je hart: leef je essentie en je gaat vanzelf over tot dienstbaarheid.

Stap 6: Reizen naar en bekrachtigen van je verdere levensloop ,met behulp van de engelen brengen we de kracht van een succesvol toekomstig leven naar dit leven en bevorderen zo onze evolutie.

Stap 7: Koorden van afhankelijkheid doorknippen & vrijheid bereiken : energie van anderen geven we terug en waar wij onze kracht weggaven, halen we deze terug naar onszelf.

Dit programma is voor iedereen toegankelijk, er is geen voorkennis vereist. Kan ter kennismaking, voorbereiding en/of verdieping voor de opleiding Integrated Energy Therapy. Het is een verrijking voor wie al een IET-Engelentherapie volgde.

De kosten bedragen € 135 per persoon inclusief koffie/thee, een werkboek en certificaat van the Center of Being.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn